martes, 21 de mayo de 2013

COM SÓN LES CIRERES?



Sí, tots sabem que són roges, cruixents, gustoses, temptadores, que no podem parar de menjar-ne… Però què més sabem?

Són riques en antioxidants que ens ajuden a reduir malalties cardíaques. Són anticanceroses. Són reguladores del ritme cardíac i són bones per a dormir bé. Són una excel·lent font de beta-carotè. Són riques en vitamines C, E, potassi, magnesi, ferro, àcid fòlic i fibra.

Són energia per a la salut del cervell i són molt bones en la prevenció de la pèrdua de memòria. Poden reduir la inflamació i els símptomes de l'artritis i la gota.

Són molt aconsellades per al dolor de tendons i músculs que pateixen els corredors i atletes després dels entrenaments perquè tenen poderosos agents antiinflamatoris que poden ajudar a reduir el dolor.

Són una bona font de fibra, important per a la salut digestiva. Menjar cireres redueix el risc de diabetis.

Les cireres són, són, són... Són un regal del cel!
I les tenim ací, molt prop, als nostres valls d’Alcalà i Gallinera.
Tinc gana de fer un "Arròs amb Cirera" Mmmmm que booo....

More, de Benialí, cuinera del Nou Tarraso